Pressemeddelelse

Pressemeddelse

Onsdag den 14. juni kl. 18.00 samles alle nostalgiske sjæle til den helt store sølvbryllupsfest i festugeteltet.

Den nystiftede forening ”Skjern Festuges Absolutte Venner” har slået fast, at når tanke Møge kan tage fejl, så kan vi osse!!

 

Vi overså simpelthen at festugen kunne fejre Sølvbryllup sidste år. En beklagelig regnefejl. Intet er dog for sent til at fejres.

Med sang og musik og kandelabere på bordene skal en sand revue fra Festugens 26 år spilles igennem. Og til lejligheden skrevne sange lægger op til rungende fællessang.

 

Bærende for hele aftenen er dog samværet mellem gode mennesker – hele familien skal med, osse den sære onkel og den trætte tante! Dertil  samtale hen over den gode danske mad, hvorom intet skal afsløres. Ingen går dog skuffede eller sultne i seng og tante Erna har allerede bagt småkager til kaffen. En treretters er at nyde. Skjern Festuges Absolutte Venner stemmer for citronfromage, men lad os se, hvad køkkenet kan kreere. Sunde vestjyske råvarer indgår  i retterne og rejekutterne har lagt fra land og råvildtet, stegt som kalv er nedlagt, men ellers kan vi intet afsløre. Nye kartofler måske??

 

Skjern Festuge bød sig vårfrisk til i de skønne juni dage i 1991 og til sidste friede Skjern til Bruden. En sand fest – træerne sprang ud, festugeøllet blev brygget og byen stod på den anden ende. ALLE var i sving med optog, udsmykning af hele byen,  spøgelsestog i Pakhuset, kirkekoncerter, revy og ”Kom og Synd” for blot at nævne noget. The For Damer VAR for Damer, det har mændene fortrudt lige siden. Borris Airways slog igennem en tid, kvinderne består. Sikke de har moret sig i 26 år. Vi må se, om vi kan deltage  i år, og forstå deres humor!

 

De unge er blevet halvgamle – håret gråner, nu med sølvstænk. Andre unge har taget over, og som det da går. Vi bakker 100 % op om årets festuge, som rummer de gode kendte elementer og altid en overraskelse. Vi kan intet afsløre, men det gør revyen gerne – kom og se selv - om lørdagen

 

Billetter til FestugeSølvbryllup kan købes i Vestjysk Bank fra den 2. juni kl. 19-21 under Open by Night, og senere så længe billetter haves.

 

Skjern Festuges Absolutte Venner er en meget bredt forankret forening med hundredevis af mobiliserbare medlemmer, som bare ikke ved det. Årets arbejdsgruppe i Vennekredsen består af Preben Hørsted, Niels Erik Kjærgaard, Per Fjord og Lars Foged, og alle ønsker at forblive helt anonyme, udtaler Lars Foged. Alle kan blive medlem af vennekredsen – man kan starte i Teltet onsdag den 14. juni i Festtøjet!! Og husk at medbringe en sølvbryllupslysestage med stearinlys – vi har tændstikkerne.

 

Når lysene slukkes om onsdagen lægger vi trygt vores skæbne  i hænderne på Festugekomiteen 2017, den bedste hidtil!! Se hele  programmet andetsteds 

 

Vel mødt !!

 

 

Så er det atter tid til fest i Skjern.

 

Det er ikke en hel festuge i år.

 

Da der mangler opbakning til arrangementerne, har vi derfor set os nødsaget til at forkorte festugen til 4 dage.